Beach pavilion Sjoerd - Nes Ameland

Beach pavilion Sjoerd

Welkom bij Sjoerd! Sjoerd heeft ruim een jaar geleden zijn deuren geopend en met gepaste trots kunnen we nu terugkijken op een succesvolle start.

Sjoerd maakt een combinatie van streetfood, classics en Mediterraans. Hij houdt van eerlijk, duurzaam en van producten uit de buurt. Sjoerd zal er niet omheen draaien, hij wil zelf ook niet bedonderd worden. Daarom heeft hij dan ook eerlijke producten op de kaart staan.

Sjoerd is door Strand Nederland uitgeroepen tot het meest duurzame strandpaviljoen van Nederland en is beloond met een gouden GreenKey certificaat. Dit komt Sjoerd natuurlijk niet aanwaaien. Denk hierbij aan biologisch afbreekbare verpakkingen bij patatbakjes en meeneembekertjes, 100% LED-verlichting, slim verwarmingssysteem, zonneboiler, energiezuinige keukenapparatuur en heel veel zonnepanelen. Sjoerd houdt van vers. Daarom biedt Sjoerd u Amelander lamsvlees van onze eigen lammeren, vis van meervalkwekerij ‘t Nijlân in Buren, mosterd van onze eigen Amelander molens en op Ameland gebrouwen bier. Kortom, proef de echte smaak van Ameland bij Sjoerd!

Beach pavilion Sjoerd

Strandweg 70
9163 GN, Nes
0031 519-542524Do you have a question for VVV Ameland?